dilluns, 26 de novembre del 2012

Cartes d'un nen de 9 anys. Artur

Artur:

Els meu pares em van portar l’11 de setembre a la manifestació. Diu que érem un milió i mig que volíem la independència. Però molts van dir que no s’ho creien i que eren més els que no hi havien anat.

Per això has fet unes eleccions, per veure què pensen tots els grans i saber cap a on hem d’anar. Diuen que has perdut uns quans ascons i que això és molt dolent per a tu. Jo no ho crec, per que si de bo el que volies era saber on estàvem, ara ja ho saps i pots veure el que volien tota aquella gent i tota la que no hi va anar. I ara ja saps què has de fer.

Sempre m’han dit que la veritat no pot ser dolenta i ara la sabem. No entenc per què alguns periodistes diuen que has perdut. Sabent la veritat no es perd mai.

Alguns dels partits deien que volien la independència del tot i de seguida. Altres no se sap, per exemple aquests que estan amb tu, o uns que es diuen "ecosocialistes " o una cosa així. Per això vull que facis de seguida el referèndum per que tothom digui "sí o no" i així no perdem més temps. A mi sempre em diuen que no deixi els deures per demà i que els faci quan abans millor.

Afanyat Artur, que els nens volem créixer en un país lliure.

2 comentaris:

  1. Los niños siempre dicen lo que piensan y de una manera sencilla, clara. Es una buena idea tratar de ponerse en la piel de un niño. Espero más aportaciones.
    Buena suerte con esta nuevo punto de vista.

    ResponElimina
  2. Esperem que quan aquest nen tingui 18 anys pugui votar a les eleccions generals catalanes!! :-)


    ResponElimina