dimecres, 18 de juny del 2014

Opinió breu. El video del guàrdia civil

Estic totalment indignat. Ja sé que pot semblar una noticia petita i desafortunada, però això del guàrdia civil filmant a un amic com assetja sexualment a una noia, és un diamant de moltes cares:

1.       “Un guardia civil está siempre de servicio”. Aquest noi ha faltat a la seva obligació, com a guàrdia civil.

2.       Com a ciutadà ha sigut còmplice d ‘una agressió.

3.       Us imagineu on es fabriquen aquells soldats que violen noies en les guerres, o  fins i tot en les missions de pau de la ONU?

4.       No sé si recordeu, els que ja teniu una edat, quan es van crear les unitats de denúncies per a maltractaments gestionades per dones. Es deia que era per què la noia tingués més confiança en una persona del seu gènere. També. Però el motiu principal era perquè els policies se’n fotien de les noies que hi anaven.

5.       Tota aquesta genteta va armada.

6.       Fins aquí el jove. Després el pare, un concejal d’un partit “democràtic” no pot justificar ni protegir una cosa així.

7.       El “ cuerpo” tampoc pot tolerar una cosa així. Una persona com aquesta no pot anar pel carrer armat i fent tonteries mai més. Res d’un petit càstig.

8.       Però anem més amunt. Tot una cadena de gent es posen d’acord per demanar l’indult i fan que arribi fins el ministre.

9.       Quantes vegades es deu fer en coses similars? Puc creure fins i tot que el ministre a penes vegi cadascun dels expedients. Sé com va l’administració. Però si ha sigut així ha de rectificar l’indult immediatament. Si no ho fa, el dona per bó.

10.   Aquests senyors tan puritans i catòlics ara no volen que les dones  puguin disposar lliurament del “seu” cos i  volen canviar la llei per fer-la més catòlica....

Que vingui Deu i ho vegi...i mai millor dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada